Santander

Santander

Banco Santander werd opgericht bij decreet van koningin Isabel II van Spanje in 1857. Santander is een Spaanse stad, hoofdstad van Cantabrië, een provincie aan de noordkust van Spanje. Vandaag de dag is het op het vlak van winst de nummer 1 Spaanse bank. Met meer dan 202.000 medewerkers, meer dan 133 miljoen klanten en een internationale aanwezigheid wordt de Santander Groep regelmatig beloond voor zijn waarden en de kwaliteit van zijn bedrijf.

Santander Consumer Finance, een dochteronderneming van de Santander Groep opgericht in 2003, is de Europese leider op het gebied van consumentenkrediet. Zij zijn gespecialiseerd in autofinanciering, persoonlijke leningen en kredietkaarten. De groep heeft zich snel uitgebreid in vijftien Europese landen, waaronder België.

Santander biedt zijn financiële oplossingen aan via zijn eigen agentschappen of via die van partners. Maar ook rechtstreeks, via telemarketingplatforms en bankfilialen, én via het internet. U kunt de simulator op de website van Santander gebruiken om het bedrag van uw maandelijkse betaling te evalueren, afhankelijk van de duur van uw lening.

De producten en diensten van Santander

Welke lening u ook afsluit, u kan uw rekening ten alle tijde nakijken met de Santander applicatie. Hiermee kunt u uw saldo controleren, uw betalingen, aankopen en transacties volgen. Alsook het beschikbare bedrag van uw kredietlijn overmaken naar uw zichtrekening. Maar ook een nieuwe lening aanvragen en contact opnemen met de klantenservice.

De applicatie is volledig gratis en beschikbaar op Android en iOS.

turnover-profit-money-finance-investment

Santander lening oplossingen

De lening op afbetaling is een persoonlijke lening waarvoor u geen factuur of kwitantie nodig heeft. Dit betekent dat u het bedrag kunt gebruiken zoals u wenst. U kan dit type lening gemakkelijk online uitzoeken, zonder dat u naar een filiaal hoeft te gaan.

Met de lening op afbetaling kunt u lenen van € 2.500 tot € 50.000 tegen een vast tarief. Op die manier kent u perfect op voorhand het bedrag van uw maandelijkse betaling en de aflossingstermijn. Uw geld wordt in één keer naar uw rekening overgemaakt en u kunt het naar uw eigen wensen beheren.

Santander biedt u ook de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten om uw terugbetalingen te dekken als u die om welke reden dan ook niet meer kunt maken. De reden kan zijn jobverlies, ziekte, ongeval, invaliditeit, enz.

Santander Spaarrekeningen

Santander – SCB Santander Consumer Bank – biedt spaarproducten aan. U kunt kiezen tussen de Vision formule of de Vision+ formule. Klassiek ligt het grote verschil in de verhouding van de rente tussen de basisrente en de getrouwheidspremie. Bekijk deze twee producten in detail als je meer wilt weten.

Santander kredietkaarten

U kunt een kredietlijn openen die gekoppeld is aan een Maestro Santander kredietkaart om extra middelen te verkrijgen voor al uw projecten. U kunt een aanvraag indienen van €500 tot €5.000. De aanvraag wordt online gedaan.

U heeft dan een kredietkaart waarmee u geld kunt opnemen aan de geldautomaat en aankopen kunt doen in alle winkels met het Maestro logo, in België en in het buitenland. U krijgt uw kaart onmiddellijk en betaalt geen jaarlijkse kosten. De maandelijks terug te betalen bedragen zijn flexibel.

U kunt ook een verzekering afsluiten om uw terugbetalingen te dekken in geval van onvoorziene persoonlijke omstandigheden.

Contact

Santander contacteren?

Nerviërslaan 85, 1040 Brussel

Naar Santander Website

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px