Record Credits

Record Credits is een Belgische instelling voor kredietverlening die gespecialiseerd is in kredietbemiddeling en die zich richt tot zowel particulieren als zelfstandigen. Het bedrijf is aanwezig in heel België en in het Groothertogdom Luxemburg. Het is een dochteronderneming van ING België, waardoor het een stevige financiële fundering heeft.

Record Credits biedt een persoonlijke service aan die ondersteund wordt door een netwerk van meer dan 650 ervaren onafhankelijke makelaars.

Verschillende leningen

Lening met afbetaling

De lening op afbetaling is een persoonlijke lening waarvoor geen betalingsbewijs nodig is. Daarmee kunt u uw wensen vervullen, of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe computer, een nieuwe huiskamer of om vrijetijdsbesteding. In plaats van uw financiën overhoop te halen, kunt u met deze lening de afbetaling van uw aankoop spreiden. De lening begint bij een bedrag van 1.300 €.

Record Credits biedt u een schuldsaldoverzekering aan indien u geen risico’s wilt nemen in geval van onvoorziene omstandigheden.

Autolening

Met de autolening kunt u een auto of motor voor een periode van maximaal drie jaar financieren, zonder voorschot. Deze lening is verkrijgbaar vanaf het bedrag van 2.500 €. U kunt ook kiezen voor een looptijd van maximaal 60 maanden (motor) of 84 maanden (auto), afhankelijk van het bedrag dat u leent om uw voertuig te kopen.

Renovatielening

Met de renovatielening kunt u uw huis opknappen en aantrekkelijker maken. U kunt de verdeling van uw lening voor de aankoop van materialen en de arbeidskosten naar eigen goeddunken beheren.De renovatielening begint bij 2.500 € en u betaalt geen aanvraagkosten. De looptijd is tussen 6 en 120 maanden.

De renovatielening begint vanaf 2.500 € en u betaalt geen aanvraagkosten. De looptijd bedraagt tussen 6 en 120 maanden.

Energielening

Met een energielening kunt u investeren in isolatiewerkzaamheden of een wijziging van uw verwarmingssysteem bekostigen. U leent om uw werkzaamheden uit te voeren, maar u bespaart nadien wel op uw energierekeningen. Als u daarvoor in aanmerking komt, kunt u profiteren van deze mogelijkheid om staats- of regionale subsidies aan te vragen voor de financiering van uw werkzaamheden.

U kunt uw lening gedeeltelijk gebruiken voor energie-efficiënte verbouwingen (minstens 50% van het geleende bedrag) en gedeeltelijk voor andere verbouwingen, zoals een nieuwe keuken of badkamer.

Record Credits woningleningen

Woonlening

Een woninglening is een lening voor de aankoop van uw huis. De looptijd van de lening is flexibel en varieert tussen de 5 en 30 jaar. De terugbetalingen gebeuren naargelang uw persoonlijke financiële situatie. De adviseurs van Record Credits zullen u helpen bij het vinden van een optimaal evenwicht tussen de looptijd van de lening en het bedrag van de maandelijkse afbetalingen.

Record Credits biedt een unieke tariefformule op de markt met een woninglening met 12/5/5 cap 3. Uw rentevoet blijft twee jaar langer vast dan bij de 10/5/5 formule en de rentestijging is beperkt tot 3%.

Hypo Plus lening

De Hypo Plus-lening is bedoeld om de extra kosten te dekken die ontstaan wanneer u een eigendom koopt of erft. U moet op dat moment namelijk notariskosten en successierechten betalen.

Record Credits biedt u een ongewijzigde rentevoet voor de gehele looptijd van de lening, zonder enige wederbeleggingsvergoeding. Als u een voorschot financiert, dan kunt u de lening terugbetalen via uw hypotheek. In dat geval hoeft u geen wederbeleggingsvergoeding te betalen.

U hebt ook de mogelijkheid om het Hypo Plus-pakket te combineren met uw lening, waardoor u de aankoop van uw droomhuis kunt vastleggen zodra de lening goedgekeurd is.

Hypo Licht lening

De Hypo Light lening is bestemd voor de aankoop van een eigendom wanneer u reeds een huis bezit. U kunt er een tweede huis, een stuk grond, een garage, enz. mee kopen. Hiermee kunt u rechtstreeks uw aankoop bevestigen en krijgt u een aantrekkelijk tarief dat gedurende de hele looptijd ongewijzigd blijft.

Overbruggingslening

Met een overbruggingslening kunt u een nieuwe woning kopen zonder te wachten tot de vorige verkocht is. Deze lening fungeert als schakel tussen uw twee woningen voor een periode van maximaal 24 maanden.

Contact

Marnixlaan 24 – 1000 Bruxelles

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px