Rabobank.be heeft haar activiteiten in België op 1 september 2022 stopgezet.
Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten van Rabobank.be vóór deze datum

Rabobank

Rabobank is een Nederlandse financiële instelling die in 1872 is ontstaan uit de fusie van twee grote instellingen. Dit waren de centrale coöperatieve banken, Raiffeisen-Bank en Boerenleenbank. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Rabobank heeft dus het DNA van een financiële instellingen, maar profileert zich dus als een coöperatie.

In 2012 was het concept zelfs zo succesvol dat het omschreven werd als “de grootste Crédit Agricole ter wereld”. Bankproducten zijn echter niet de enige activiteitensector van deze instelling. Rabobank profileert zich verder ook als een internationale bankverzekeringsinstelling. Als zodanig biedt zij ook verzekeringsproducten aan particulieren aan. Tegenwoordig is Rabobank gespecialiseerd in de creatie van verschillende spaarrekeningen die haar klanten kunnen helpen om elke moeilijke financiële situatie te overleven.

Door haar geografische ligging en haar hoofdactiviteit is zij de belangrijkste retailbank van Nederland geworden. Bovendien heeft zij als instelling de hoogste kredietwaardigheidsbeoordeling gekregen.

Sparen met Rabobank

Als een van ’s werelds grootste agrarische kredietinstellingen biedt Rabobank online spaarrekeningen aan. Deze rekeningen zijn bijzonder omwille van het feit dat ze gratis zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van de rentabiliteit van uw spaargeld. Bovendien krijgt u automatisch een gratis zichtrekening om uw verschillende verrichtingen over de hele wereld uit te voeren.

Dit is niet het enige voordeel dat u hebt bij het openen van een spaarrekening bij Rabobank. Bij Rabobank is het opbouwen van spaargeld een manier om een betere toekomst te verzekeren. Andere voordelen bij het openen van een spaarrekening zijn:

  • Een rentevoet die aanzienlijk lager is dan bij andere instellingen.
  • Rabobank heeft een voedselnetwerk over de hele wereld ontwikkeld. Het doel is om de ontwikkeling van een betere voedselketen te bevorderen.
  • Rabobank heeft de hoogste beveiligingsscore gekregen: u hoeft zich geen zorgen te maken over uw spaargeld.
  • Rabobank zet zich in voor een succesvol bedrijfsmodel voor landbouwers. Transparantie en eerlijke prijzen kenmerken haar aanpak.

Verzekeringen

Het aanbod van de bank is zeer gevarieerd. Het dekt het hele gezin en ook hun meest waardevolle bezittingen. Zo biedt de instelling verplichte verzekeringen aan:

  • Verzekeringen voor voertuigen met twee of vier wielen
  • Verzekeringen voor huishoudelijk personeel

Een lening afsluiten bij Rabobank

Voor elk soort aankoop kunt u een lening aanvragen bij Rabobank. Zo kunt u een nieuw vervoermiddel kopen of uw eigen huis bouwen. De leningsvoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk en de rentevoeten behoren tot de laagst op de markt.

Hoe neem ik contact op met Rabobank?

U kunt op twee manieren contact opnemen met Rabobank:

  • Telefonisch via 03 289 29 99. Dit nummer is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur. Om vrijdag sluit het kantoor om 18.30 uur
  • Rechtstreeks via het Belgisch hoofdkantoor: Uitbreidingstraat 86 bus 3, 2600 Berchem (Antwerpen)

Hypothecaire lening

Vergelijk banken
Krijg DE beste rente!
GRATIS

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px