Partners Finances

Partners Finances

Partners Finances werd in 1993 in Nancy, Frankrijk opgericht. Daarna groeiden zij vervolgens in de rest van het land en in de loop der jaren in heel Europa verder uit. Het bedrijf is gespecialiseerd in kredietconsolidatiebemiddeling op de Franse markt als IOBSP. De Belgische vestiging werd opgericht in 2015.

U kunt alle simulaties online uitvoeren om de looptijd van uw krediet en de maandelijkse betaling die ervan afhangt aan te passen. Partners Finances biedt u ook een gepersonaliseerde adviseur aan en u kunt hem zelfs bij u thuis ontvangen, zonder extra kosten.

De voorgestelde producten van Partners Finances

De persoonlijke lening van Partners Finances

Met een persoonlijke lening kunt u de aankoop van een consumptiegoed of dienst financieren. Afhankelijk van uw behoeften kan u dus elk soort persoonlijk project uitvoeren. U kunt vrij beschikken over het geleende bedrag, aangezien u geen bewijs hoeft te leveren voor dit soort leningen. Dankzij het vaste tarief weet u perfect het exacte bedrag en het aantal maandelijkse betalingen dat u moet terugbetalen.

Renovatielening

De renovatielening is bedoeld om aan al uw behoeften van verbouwingen te voldoen. Dit kan zijn een herinrichting of renovatie van uw woning. De voorwaarde hiervoor is dat het gaat om uw hoofdverblijfplaats, uw tweede woning of uw huurwoning. Naast het comfort en het esthetische aspect kunt u ook met een investering in isolatie of in een zuiniger verwarmingssysteem grote besparingen op uw energierekening bekomen. Bovendien geeft het meer waarde aan uw woning in geval van herverkoop of om de huurprijs te verhogen als u deze te huur aanbiedt.

Kredietconsolidatie van  Parteners Finances

Door het groeperen van leningen kunt u verschillende soorten leningen (zoals de autolening, woningkrediet, persoonlijke lening, enz.) samenvoegen of combineren. Op die manier bekomt u één enkele lening met een langere looptijd en bent u in staat om uw maandelijkse aflossingen te verminderen.

Het resultaat hiervan is dat u uw budget in evenwicht kan brengen én wordt het beheer van uw rekeningen eenvoudiger. Het laat u eveneens toe uw huidige bankinstelling te behouden. U heeft de mogelijkheid om de financiering van nieuwe projecten in uw kredietconsolidatie op te nemen. Zoals wanneer u bijvoorbeeld werkzaamheden aan uw woning moet uitvoeren of een nieuw voertuig moet aanschaffen.

De kredietfaciliteit

Een kredietlijn is een kasreserve die u toelaat uw budget te beheren volgens uw behoeften en helpt uw cashflow te financieren. U beschikt over een betaalkaart waarmee u uw aankopen in België en de rest van de wereld kan betalen, zowel online als lokaal bij de handelaar ter plaatse. Uw kasreserve is ook beschikbaar bij de verschillenden geldautomaten. Het beschikbare bedrag varieert van €900 tot €5.000 en u heeft de mogelijkheid om het maandelijks in uw eigen tempo terug te betalen.

Autolening

Het autokrediet of autolening is bestemd voor de aankoop van een wagen, maar ook voor een motorfiets of een ander vervoermiddel. Het betreffende voertuig mag nieuw of tweedehands zijn, met of zonder aanbetaling. U kunt profiteren van een lening die hoger is dan het bedrag van de persoonlijke lening, zonder dat dit gerechtvaardigd is. Bovendien kunt u de terugbetalingsvoorwaarden kiezen.

Specifieke leningen

Partners Finance biedt u ook leningen aan voor specifieke gebeurtenissen in uw leven, zoals uw bruiloft of uw vakantie. De vaste tarieven voorkomen onaangename verrassingen. En u bepaalt vooraf op basis van uw behoeften, het te lenen bedrag, de aflossingsperiode en de maandelijkse betalingen.

De hypotheek van Partners Finance is voor de eigenaren van een woning. Deze financiële oplossing maakt het mogelijk dat Partners Finances verzekerd is van terugbetaling in geval van wanbetaling. U kunt de hypotheeklening gebruiken voor een reeds bestaande woning of voor een stuk bouwgrond waarop u gaat bouwen. U kunt het ook gebruiken om een uitstaande lening terug te betalen waarvoor de rente niet toereikend is.

De hypotheek geeft u de mogelijkheid om voor een lange periode te lenen. U kunt kiezen tussen een vast en een variabel tarief.

Contact

Partners Finances contacteren?

Joseph Stevensstraat 7 (Tour Sablon) – 1000 Brussel

Naar Partners Finances Website

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px