Nagelmackers

Nagelmackers werd in 1747 opgericht en is de oudste bank van België. Na een fusie in 2001 werd de naam vervangen door Delta Lloyd. In 2015 werd de oorspronkelijke naam weer gebruikt.

De bank biedt oplossingen op vlak van dagelijks bankieren, persoonlijke leningen op afbetaling, autoleningen, hypothecaire leningen en kredietkaarten.

Nagelmackers heeft een gepersonaliseerde aanpak en het is mogelijk om online een afspraak te maken met een adviseur om samen uw plannen te verwezenlijken.

Betalen met Nagelmackers

Nagelmackers biedt particulieren een gratis zichtrekening met twee debetkaarten die inbegrepen zijn.

Nagelmackers heeft in zijn aanbod voor persoonlijk bankieren ook een aantal kredietkaarten (Standard, Gold, Platinum, Business, World Elite MasterCard) afhankelijk van het type rekening dat u hebt. De kaart wordt gewoonlijk geleverd met verzekering.

Lenen met Nagelmackers

Financiering van een nieuwe auto

Met de autolening van Nagelmackers kunt u de aankoop van een nieuwe auto, motor of elektrische fiets financieren. De rentevoet wordt vooraf vastgesteld en de maandelijkse betalingen liggen vast. De totale looptijd van de lening kan niet meer dan 72 maanden zijn en het voertuig kan niet ouder zijn dan 6 jaar.

Financiering van een persoonlijk project

Met de lening op afbetaling van Nagelmackers kunt u één van uw projecten (huwelijk, studie, enz.) financieren wanneer u geen gebruik wil maken van uw persoonlijk spaargeld. Het minimumbedrag is 2.500 euro en de duur hangt af van het geleende bedrag. De rentevoet wordt vooraf vastgesteld en de maandelijkse betalingen liggen vast.

Financiering van de aankoop of renovatie van een huis

Nagelmackers biedt een ruime keuze aan hypotheekformules met aangepaste voorwaarden en afbetalingen. Het is mogelijk om online een aanvraag in te dienen.

Het minimumbedrag is 10.000 euro en de looptijd varieert tussen 5 en 25 jaar (de maximale looptijd hangt af van het bedrag van de lening).

De bank biedt ook een overbruggingskrediet waarmee u de aankoop van uw nieuwe woning kunt financieren zonder te moeten wachten op de verkoop van uw oude woning. De duur ervan is minimaal 1 maand en maximaal 12 maanden.

Verzekeringen bij Nagelmackers

Nagelmackers biedt een ruime keuze aan verzekeringen om de veiligheid van u en uw gezin te verzekeren. Sommige wettelijk verplichte verzekeringen worden door Nagelmackers aangeboden.

Wettelijk verplichte verzekering :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor motor en auto
  • Huishoudelijk personeel

 

Aanbevolen verzekering :

  • Familieaansprakelijkheid
  • Woonverzekering
  • Juridische bijstandsverzekering
  • Verzekering van het uitstaande saldo (als u een hypothecaire lening neemt)

 

Het is raadzaam om uw verzekeringspolissen met een deskundige door te nemen om er zeker van te zijn dat u de juiste polissen voor uw persoonlijke situatie hebt.

Sparen met Nagelmackers

Nagelmackers biedt verschillende spaarproducten aan waarmee u op korte of lange termijn kunt sparen. Op deze manier bent u in staat om uw vermogen veilig te stellen, extra pensioenkapitaal op te bouwen of uw nalatenschap voor te bereiden.

Contact opnemen met Nagelmackers

  • Via een bezoek aan hun hoofdzetel: Astronomielaan 23, 1210 Brussel
  • Via contact per telefoon: 02 229 76 00
  • Via een online afspraak met een adviseur in een plaatselijk filiaal.

Bekijk alle Nagelmackers kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px