mozzeno logo

Mozzeno

Mozzeno, opgericht in 2015, is een Belgisch platform voor collaboratieve financiering tussen particulieren. Dit betekent dat u niet langer via een financiële instelling hoeft te gaan om een consumentenkrediet te krijgen. Mozzeno biedt ook beleggings- en spaarproducten aan.

Diensten en producten aangeboden door Mozzeno

turnover-profit-money-finance-investment

U wenst een lening aan te gaan

U wenst een lening aan te gaan om de renovatie van uw keuken te financieren? Of terug naar school gaan? Mozzeno prefinanciert de lening en biedt vervolgens de financiële instrumenten, de “Aantekeningen”, aan investeerders aan. Uw lening wordt dus indirect gefinancierd door mensen zoals u. 

U kunt lenen van 1.250 euro tot 50.000 euro met een aandelenlening gedurende een periode van maximaal 84 maanden (de duur van uw krediet hangt af van het geleend bedrag). U betaalt terug in vaste maandelijkse termijnen tegen een tarief dat vooraf is vastgesteld op het moment van uw aanvraag. Het is voor u altijd mogelijk om online een simulatie te maken, het is zonder enige verplichting.

De reeks persoonlijke leningen die bij Mozzeno kunnen worden aangevraagd is vrij breed en geldt met name voor de volgende projecten:

Wenst u te investeren ?

Als u wilt investeren, biedt Mozzeno verschillende concrete en lokale projecten aan. U kiest welk project u steunt en aan wie u geld leent. Kijk eens naar de projecten die momenteel worden aangeboden en investeer. De investering is mogelijk vanaf 500 euro (als eerste betaling en daarna minimaal 25 euro) voor zowel particulieren als bedrijven.

Voorbeelden van door Mozzeno gefinancierde projecten :

13 Tervurenlaan – Renovatie van twee elegante gebouwen in Haussmann-stijl
Project in een kansrijke locatie
Potentieel rendement van 7,00% bruto en 4,90% netto
Jaarlijks betaalde rente

Installatie van zonnepanelen op het dak van de AB InBev brouwerij in Leuven
Hernieuwbare energie project
Potentieel rendement van 3,00% bruto en 2,09% netto
Maandelijks betaalde rente

U wenst te sparen?

Pensioenbesparingen

Het gemiddelde bedrag van het wettelijk pensioen in België (rekening houdend met een volledige loopbaan) bedraagt slechts 1065 euro. Zo kunt u extra kapitaal opbouwen wanneer u met pensioen gaat.

Bovendien geniet u van een belastingvermindering van 25% tot 30% van het bedrag van de premie, wat betekent dat u uw belastingen kunt verlagen.

 Met zijn product Vita Pension by Fédérale Assurance stelt Mozzeno u in staat uw pensioen voor te bereiden.

De voordelen van Mozzeno

  • Mozzeno geeft u een korting op uw kredietaanvraagkosten als u deze op tijd terugbetaalt voor de volledige looptijd van uw krediet.
  • U betaalt de rente op uw lening onrechtstreeks aan andere personen in plaats van aan een financiële instelling die onpersoonlijk is.
  • Sollicitaties zijn 100% online. Je hoeft er niet voor te verplaatsen.
  • Mozzeno is zeer streng bij de selectie van de leners. Beleggers zijn er dus zekerder dat zij hun investering zullen terugverdienen.

Contact

Om contact op te nemen met Mozzeno: Louizalaan 523, 1050 Brussel, België, 02 588 43 13

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px