MeDirect Bank

MeDirect Bank

MeDirect Bank is een jonge speler op de Belgische markt. Deze bank is de operationele naam van de Maltese bank Mediterranean Bank die eigendom is van AnaCap Financial Partners, een Brits aandelenfonds.

Deze organisatie is een 100% online speler. Deze manier van werken, dat de toekomst van alle banken zal worden, maakt het mogelijk om beleggingsproducten aan zeer aantrekkelijke voorwaarden aan te bieden. Tegelijkertijd  bieden zijn de garantiemechanismen aan die door andere Belgische spelers worden voorgesteld.

MeDirect Bank werd in september 2013 in België opgericht. De bank is gespecialiseerd in beleggingsfondsen met meer dan 500 fondsen en diverse kant-en-klare portefeuilles. Er worden ook nieuwe spaarrekeningen gecreëerd. MeDirect Bank beweert nu de eerste bank in België te zijn die online Wealth Management aanbiedt.

De diensten van MeDirect Bank

Spaarproducten

De spaarrekeningen van MeDirect Bank

MEDirect Bank biedt vier spaarproducten aan, die we in detail beschrijven op geldexpert.be:
  • Maandsparen Max
  • Fidelity Sparen
  • Dynamic Sparen
  • ME3 spaarrekening
Met deze 4 oplossingen kun je de spaaroplossing vinden die bij je spaarprofiel past.

Termijnrekeningen

Met de termijnrekening van MeDirect Bank kan u kiezen tussen rekeningen met looptijden van één tot vijf jaar. U ontvangt een vaste rente en de rente wordt jaarlijks uitbetaald.

Beleggen met MeDirect Bank

Da basisprincipes van investeren met MeDirect Bank

Omdat niet alleen de beleggingsstrategie, maar ook de kostenstructuur van invloed is op uw rendement, brengt MeDirect geen onnodige kosten in rekening. De beleggingsrekening is gratis. Er is geen bewaarloon en er zijn geen front-end of back-end belastingen op 97% van hun fondskeuze.

MeDirect Bank selecteert de beste fondsen per categorie: gemengde fondsen, aandelenfondsen, obligatiefondsen en duurzame fondsen. Dankzij deze selectie bent u in staat om te investeren in bekende beursindexen, maar ook in een bepaalde sector, grondstof, regio of valuta.

Voor aandelen belooft deze bank u lage transactiekosten, namelijk slechts 0,10% (met een minimum van €7,50).

De aandelenselectie vindt plaats in Europa en wereldwijd, met name in de Verenigde Staten. U hebt ook een ruime keuze aan trackers van Europese beurzen, evenals bedrijfs- en staatsobligaties.

MeDirect Bank maakt gebruik van gratis, gebruiksvriendelijke analysetools die ze samen met hun partner Morningstar hebben ontwikkeld.

Beleggingsplannen

Beleggingsplannen zijn ontworpen om uw geld te laten groeien. Bijgevolg investeert u met één simpele muisklik in een gediversifieerde korf van fondsen en bouwt u geleidelijk aan uw kapitaal op. De initiële investering begint bij € 2.500, met extra maandelijkse betalingen mogelijk vanaf € 100. Er zijn geen in- of uitstapkosten. Daarnaast biedt MeDirect Bank vaak een welkomstbonus aan, weliswaar van maximaal 500 euro. U kunt kiezen tussen vier verschillende plannen.

Duurzaam MeGreen is gebaseerd op fondsen die voldoen aan strenge criteria op het vlak van milieu, maatschappij en goed bestuur.

Kapitalisatie is een korf met fondsen dat automatisch alle rendementen herbelegt om uw kapitaal te verhogen. Het richt zich op diversificatie, zowel geografisch als per soort activa.

Het Inkomenplan is een gediversifieerde korf van fondsen die het mogelijk maakt om reguliere inkomsten te ontvangen. Het richt zich op geografische en activa-spreiding.

Het door MeDirect Bank volledig beheerde beleggingsplan is een internationaal gediversifieerde en persoonlijke portefeuille. Het rendement kan worden geherinvesteerd om uw kapitaal te laten groeien.

Contact

Contact op te nemen met MeDirect Bank?

Adres: Keizerinlaan 66, 1000 Brussel

Naar Medirect website

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px