Fintro Logo

Fintro

Opgericht in 1919 door de Nationale Bank van België, werd de “Société Nationale de Crédit à l’Industrie” in 2005 “Fintro”. Fintro, dat sinds 2009 een dochteronderneming is van de groep BNP Paribas, telt ongeveer 300 zelfstandige kantoren in België en biedt uitsluitend bankproducten van BNP Paribas Fortis aan.

Oplossingen voor klanten

Fintro biedt een brede waaier van oplossingen voor uw dagelijkse bankverrichtingen, leningen om de aankoop van uw wagen te financieren, de renovatie van uw woning of de realisatie van een project zoals een grote reis.

Alledaagse bankieren

Om uw geld dagelijks te beheren, biedt Fintro verschillende formules aan die bestaan uit één of meerdere zichtrekeningen, één of meerdere kredietkaarten en toegang tot internetbankieren. De bank biedt ook exclusieve producten aan voor jongeren en voor ondernemers met privé- en professioneel kapitaal.

turnover-profit-money-finance-investment

Lenen met Fintro

Fintro biedt een persoonlijke lening aan om uw projecten tot 50.000 euro te financieren. De aflossingen zijn vast en worden gespreid over een periode van 12 tot 120 maanden.

Door te kiezen voor het Fintro autolening kunt u een bedrag lenen dat gelijk is aan 120% van de waarde van het voertuig of 110% als u een fiets of scooter koopt.

U kunt ook een persoonlijke lening aanvragen om een van uw projecten te financieren, zoals een vakantie, de studies van uw zoon of de bruiloft van uw dochter. U kunt de duur van de aflossingen en bijgevolg de hoogte van de maandelijkse betalingen zelf bepalen.

Plannen om een huis te kopen? Of je appartement renoveren? U kunt kiezen tussen het Fintro hypothecair krediet voor de aankoop van een nieuwe woning of het Renovatielening voor bijvoorbeeld het installeren van een nieuwe badkamer. Fintro biedt ook een Energielening aan als u energie wilt besparen in uw woning. Met het overbruggingskrediet kunt u een nieuwe woning kopen als u nog niet over de middelen beschikt uit de verkoop van uw oude woning.

Deze bankorganisatie biedt ook verschillende oplossingen van geldreserves gekoppeld aan uw zichtrekening.  U kunt het ook koppelen aan een kredietkaart. Deze kredietopeningen stellen u in staat onverwachte uitgaven te doen. U betaalt alleen rente over de werkelijk gebruikte bedragen.

Besparen met Fintro

Fintro biedt een breed scala aan spaaroplossingen om uw spaargeld te laten groeien. Van de veilige optie van een spaarrekening tot risicovollere beleggingen zoals gestructureerde producten, Fintro biedt een oplossing voor elk beleggersprofiel.

Contact

U kunt een bericht sturen via hun Facebook-pagina

U kunt Fintro ook telefonisch bereiken op: 02 433 45 20

Bekijk alle FINTRO kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px