Europabank Logo

Europabank

Europabank werd in 1964 opgericht door de Amerikaanse holding International Bank of Washington. Vandaag de dag heeft het meer dan 45 filialen en stelt het meer dan 340 werknemers te werk. Deze bank blijft ook jaarlijks groeien. Dit betekent dat u naast de online ondersteuning ook de beschikking heeft over de diensten van de filiaaladviseurs op lokaal niveau.

Voorgestelde producten van Europabank

Europabank biedt alle bank- en verzekeringsdiensten aan.

Bankrekening en kaarten

Europabank biedt u de klassieke zichtrekening aan, evenals de online rekening, die natuurlijk 100% digitaal is. Naast de diensten voor het dagelijks beheer van uw geld kunt u ook een spaarrekening of een termijnrekening openen. Alle aangeboden zichtrekeningen bevatten toegang tot het online platform, evenals een kredietkaart en de smartphone-applicatie.

Er zijn drie soorten zichtrekeningen. De Eco Pack rekening is gratis. U heeft recht op 2 debetkaarten. Transacties bij offline handelaars kosten €1. Dan is er de Comfort-rekening. Deze zichtrekening bevat ook twee debetkaarten en u hebt recht op 60 gratis transacties, daarna kosten ze 1 euro. Tenslotte is er de Pro-rekening. Deze zichtrekening omvat 4 debetkaarten en een onbeperkt aantal toonbanktransacties.

U kunt ook een jongerenrekening aanvragen, uiteraard enkel voor kinderen onder de 18 jaar. Minderjarigen moeten worden begeleid door hun ouders om hun rekening te openen. Hij of zij heeft dan een debetkaart en een rekening die hij of zij kan openen op het online platform van Europabank en op de smartphone-applicatie.

Belangrijk om te weten is dat u een gratis Visa-kredietkaart kan aanvragen, zelfs als u geen zichtrekening bij Europabank heeft.

Lenen

Europabank biedt persoonlijke leningen, kredietconsolidatie, hypothecaire leningen, autoleningen, overbruggingskredieten, renovatieleningen en geldreserves aan.

De persoonlijke lening dekt €5.000 tot €100.000 en heeft een looptijd van maximum 10 jaar, met een vast tarief. De kredietconsolidatie laat u toe om al uw maandelijkse betalingen te groeperen om er op die manier slechts één te hebben. Deze formule is vaak beter aangepast aan uw inkomsten, dan afzonderlijke leningen. Een adviseur van Europabank zal u assisteren om de beste combinatie te vinden, rekening houdend met het bedrag van de maandelijkse aflossing en de duur.

Met een hypothecair krediet kunt u een bouwgrond voor uw hoofd- of tweede verblijf kopen, uw bestaande woning renoveren of verbouwen, uw oorspronkelijke hypotheek herfinancieren en een erfbelasting of successierechten betalen wanneer u een huis erft.

Ondernemen

Europabank biedt eveneens kredieten aan voor bedrijven en KMO’s. U kunt bijvoorbeeld financiële leasing gebruiken om te investeren in uw bedrijf. Met het investeringskrediet kunt u profiteren van een financiële marge. Ten slotte kunt u met een kaskrediet aan een tijdelijke behoefte van liquiditeit beantwoorden.

Europabank biedt ook kredieten aan voor het openen van een bedrijf, het spreiden van de kosten, het financieren van schulden en het financieren van werkkapitaal.

Sparen & beleggen

Europabank heeft verschillende spaaroplossingen om u te helpen sparen en uw geld te beleggen: de termijnrekening, de spaarrekening, de spaarrekening Plus voor meer dan € 15.000, de jongerenrekening, de bankgarantie, het pensioensparen, de maandelijkse renterekening en de Step-up termijnrekening.

De schuldsaldoverzekering van Europabank

Europabank biedt ook een schuldsaldoverzekering aan die u beschermt wanneer u een hypotheek of een lening op afbetaling heeft lopen.

Europabank biedt ook specifieke verzekeringen aan: zoals daar zijn een reisverzekering met Europ Assistance, een reisannuleringsverzekering, een hospitalisatieverzekering die u alle extra kosten bespaart in geval van een hospitalisatie en een tandartsverzekering. De tandartsverzekering dekt alle poliklinische kosten, inclusief preventieve, prothetische, parodontale en orthodontische behandelingen. Het is een levenslange overeenkomst die niet door de verzekeraar kan worden opgezegd en u kiest zelf uw behandelend tandarts.

Contact

Europabank – Burgstraat 170 – 9000 Gent

Bekijk alle Europabank kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px