Elantis direct new

Elantis Direct

Elantis Direct is geen bank maar een kredietinstelling. Zij bieden kredieten aan in heel België via een netwerk van meer dan 450 onafhankelijke makelaars. Elantis werd opgericht in 1851 en is vandaag de dag een dochteronderneming van Belfius Assurances SA.

Zij stellen verschillende hypothecaire kredietformules voor alsook een volledig gamma van leningen op afbetaling. Sinds 2016 biedt Elantis ook online kredietoplossingen aan. U vult een formulier in, waarna een financieel adviseur contact met u opneemt om uw dossier zo goed mogelijk af te ronden.

Producten van Elantis Direct

Alle leningen die door Elantis worden aangeboden, hebben een vaste rente. Met uitzondering van de woningkredieten, die zowel een vaste als variabele rente kunnen hebben.

Elantis leningen oplossingen

Persoonlijke lening

U kan ten alle tijde een persoonlijke lening aangaan, welke de reden ook mag zijn. Dit betekent dat u het gebruik van het geleende geld niet hoeft te rechtvaardigen. Dit type lening wordt vaak toegepast om het hoofd te kunnen bieden aan een onverwachte gebeurtenis in uw leven of om een uitzonderlijke uitgave te kunnen doen. Deze lening start vanaf 5.000 euro.

De Beste minileningen
(20.000€ / 60 maanden)

Elantis biedt verschillende persoonlijke leningen volgens hetzelfde model aan: renovatielening, huwelijkskrediet, vakantielening of studielening. Vul uw online sollicitatieformulier in en u ontvangt binnen de 24 uur een antwoord. U moet wel een bewijs van inkomen kunnen overleggen, zodat uw aanvraag correct in behandeling kan worden genomen.

Eens uw aanvraag wordt geaccepteerd, ontvangt u een e-mail met de contactgegevens van uw toegewijde Elantis makelaar. Deze persoon is beschikbaar voor u en zal u adviseren over de voorwaarden van de lening, eventueel vragen om aanvullende documenten te voorzien en om vervolgens het contract te ondertekenen. Zodra deze formaliteiten zijn afgerond, ontvangt u uw geld binnen de 48 uur.

Autolening

U kan bij Elantis een autolening aanvragen voor verschillende redenen. Dit kan zijn; de aankoop van een nieuwe wagen, een tweedehands auto kopen of het aanschaffen van een motor. De lening begint bij € 7.500 voor een nieuwe auto of motor en € 5.000 voor de andere aankopen. Belangrijk is dat dit type lening niet langer dan 7 jaar kan lopen.

Een auto of motor wordt als nieuw beschouwd als deze minder dan drie jaar oud is.

U kunt tot 110% van het bedrag van het voertuig lenen, waardoor u de bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld de verzekering, kunt meenemen in het geleende bedrag.

Renovatielening

Het werkkrediet van Elantis begint vanaf € 5.000 en gaat tot € 50.000. De maximale looptijd ervan is 10 jaar. Het stelt u in staat om de gewenste renovaties van uw woning of huis te financieren. U ontvangt het geld op uw rekening zodra u de facturen voorlegt en u bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van uw gekozen leverancier.

Energiekrediet

De lening voor renovatie met als doel te besparen op energiekosten is bedoeld voor werkzaamheden aan de isolatie van uw woning of voor veranderingen in de manier van verwarmen. Deze lening varieert van €5.000 tot €50.000 en heeft een maximale looptijd van 10 jaar. Het geld wordt op uw rekening gestort nadat u de facturen heeft voorgelegd.

De beste groenelening - 20.000€ op 48 maanden

Woningkrediet van Elantis

Hypothecair krediet

Het hypothecair krediet van o.a. Elantis Direct is bestemd voor de aankoop, de bouw of de renovatie van uw huis. De hypothecaire lening is ook bedoeld voor vastgoedprojecten met het oog op een investering. Elantis leent u geld om een woning te kopen die u vervolgens gaat verhuren.

Elantis biedt ook de mogelijkheid om uitstaande schulden over te nemen. Wanneer u al een openstaand hypothecair krediet heeft bij Elantis, maar u wilt een extra bedrag lenen voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw woning, dan kunt u een aanvraag indienen voor het terugnemen van het bedrag dat u al heeft afgelost. Het geleende bedrag moet minimaal € 10.000 zijn en de werken moeten kunnen verantwoord worden via facturen.

Als laatste, biedt Elantis u ook een overbruggingskrediet aan. Hiermee kan u vastgoed kopen, bouwen of renoveren in afwachting van de verkoop van uw huidige eigendom, de vereffening van een nalatenschap, de betaling van een levensverzekering of de ontvangst van de uitkering in geval van een echtscheiding. Op die manier heeft u even ademruimte bij het kopen of verbouwen van uw woning of huis.

De condominium lening

De condominium lening is een oplossing voor mede-eigenaren van vastgoed voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden in het gebouw. Het gaat van 30.000 € tot 500.000 € en duurt 5 tot 10 jaar.

Elantis Direct Contactgegevens

Elantis direct – Rue des Clarisses, 38 4000 – Liège

Elantis Direct productfiches

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px