DHB Bank

DHB BANK

DHB staat voor Demir-Halk Bank en is een Nederlandse bank. Zij hebben verschillende vestigingen in België, Duitsland en Turkije. In België hebben zij kantoren in Brussel, Luik en Charleroi.

DHB Bank is gespecialiseerd in leningen op afbetaling. Deze bank biedt geen traditionele bankdiensten aan. Daarom kan u bijvoorbeeld geen rekening openen of een kredietkaart aanschaffen.

Welke producten biedt DHB Bank aan?

DHB Bank biedt leningen op afbetaling aan voor kleine en grote projecten en voor verschillende doeleinden.

Alle leningen hebben een vaste looptijd en een vaste rente.

Persoonlijke lening

DHB Bank biedt een lening op afbetaling aan voor uw persoonlijke uitgaven. U kan de online simulator gebruiken en ook online een aanvraag indienen. Dan neemt een expert van de bank contact met u op om u verder te begeleiden om uw aanvraag zo goed mogelijk af te ronden.

Het bedrag dat u leent zal snel beschikbaar zijn op uw rekening. U hoeft niet van bank te veranderen en u bent ook niet verplicht om via domiciliëring of automatisch incasso te betalen.

De renovatielening

De renovatielening is bedoeld om werken aan uw woning uit te voeren. Deze leningen beginnen al vanaf 5 000 €. Voor eigenaren van woningen kan de lening oplopen tot € 100.000. Een lening van die omvang kan dan gespreid worden over een periode van maximaal 120 maanden. Voor huurders kan het geleende bedrag ook tot € 100.000 oplopen, met dit verschil dat de looptijd niet langer mag zijn dan 84 maanden.

Dit type lening kan worden gebruikt voor elk soort werk, of het nu gaat om renovatie, verbouwingen, verfraaiing, verbeteren van uw comfort, isolatiewerkzaamheden en/of bijvoorbeeld het vervangen van uw verwarmingsinstallatie om te kunnen besparen op uw energierekening.

Consolidatie van kredieten

Door te kiezen voor een consolidatie of groepering van al uw kredieten kan u al uw uitstaande leningen groeperen in één krediet, zodat u slechts één maandelijkse termijn hoeft te betalen. Dit is een zeer interessante formule wanneer u verschillende leningen tegelijk heeft lopen. DHB Bank stelt u een persoonlijke adviseur ter beschikking om u te assisteren en ondersteunen bij het beheer van zo’n aanvraag. Het doel van een consolidatie is om het juiste evenwicht te vinden in functie van de looptijd van de lening. Op die manier kan u één maandelijkse aflossing verkrijgen die overeenstemt met uw inkomen.

De looptijd en/of de kosten kunnen hoger zijn dan de verschillende leningen die u heeft opgebouwd, maar met de hergroepering van uw kredieten kan u zich van een zekere stabiliteit en evenwicht in uw maandbudget verzekeren.

Verzekeringen

DHB Bank werkt samen met verzekeringsmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in de dekking van leningen op afbetaling. Zoals steeds moet u goed nadenken over eventuele onverwachte gebeurtenissen die kunnen voorvallen tijdens de looptijd van uw lening zoals overlijden, ziekte, of arbeidsongeschiktheid. De schuldsaldoverzekering is bedoeld voor mensen die zich willen beschermen tegen de financiële gevolgen voor henzelf in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid of voor hun familieleden in geval van overlijden.

Bij een overlijden komt de verzekeringsmaatschappij tussenbeide tot het bedrag van het uitstaande saldo. In geval van blijvende invaliditeit en/of tijdelijke arbeidsongeschiktheid neemt de schuldsaldoverzekering de betaling van uw maandelijkse termijn over.

Als u met z’n tweeën leent, kunt u beide partners voor het volledige bedrag verzekeren. Deze 100/100-splitsing is de meest veilige oplossing. In geval van overlijden van één van de partners wordt het verzekerde kapitaal dan volledig afgeschreven door de schuldsaldoverzekering en hoeft de langstlevende partner niets meer te betalen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een 50/50-splitsing. Zo’n formule zorgt ervoor dat elke partner de helft van de terugbetaling ontvangt. In dit geval moet de langstlevende partner de helft van de maandelijkse aflossing (of de helft van het volledige verzekerde kapitaal) betalen.

Contactgegevens

Stormstraat 21, 1000 Brussel

Bekijk alle DHB Bank kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px