Deutsche Bank Logo

Deutsche Bank

De Deutsche Bank, die in 1870 werd opgericht, is de grootste Duitse bank. Sinds haar introductie op de Belgische markt in 1999 behoort zij tot de top 10 van commerciële banken in België. Het is aanwezig in 70 landen en heeft 300.000 klanten in België.

Deze financiële instelling legt zich toe op beleggingsadvies en vermogensbeheer. Zij biedt echter niet alleen beleggingsproducten aan, maar ook producten zoals lopende rekeningen, debet- en kredietkaarten en een kredietpakket.

Uw dagelijkse activiteiten met Deutsche Bank

Deutsche bank biedt verschillende pakketten aan. Elk pakket omvat ten minste een zichtrekening, een spaarrekening, een debetkaart, een kredietkaart en toegang tot internetbankieren. 

Sparen en beleggen

Deutsche bank biedt een breed scala aan alternatieve beleggingsoplossingen voor de spaarrekening, ongeacht uw risicoprofiel. Zodra u uw beleggersprofiel hebt bepaald, kunt u een beleggingsoplossing kiezen die bij uw profiel en uw behoeften past. De spaarrekening van Deutsche Bank en de termijnrekening maken het ook mogelijk om uw liquide middelen rendabel te maken en er op elk moment over te beschikken. De kans om uw kapitaal te behouden met een goed rendement. Deutsche Bank biedt verschillende oplossingen aan, zoals obligaties, spaarobligaties, staatsobligaties, gestructureerde producten en Tak 21-verzekeringen. De bank biedt ook beleggingsfondsen, aandelen, trackers en Tak 23-verzekeringen aan voor cliënten die hun kapitaal sneller willen laten groeien maar bereid zijn het aan grotere risico’s bloot te stellen.

turnover-profit-money-finance-investment

Leningen bij Deutsche Bank

Deutsche Bank is in de eerste plaats gepositioneerd als een investeringsbank, maar biedt ook een kredietoplossing. De DB Invest-lening stelt u in staat een project te financieren dat voor u belangrijk is.

Welke projecten kan ik financieren met de DB Investeringslening?  Hier zijn enkele voorbeelden:

 • renovatie van een vastgoedbelegging
 • de aankoop van een klassieke auto.

Door uw effectenrekening als onderpand te geven. Dit betekent dat u uw spaargeld niet hoeft aan te spreken. Bovendien blijven uw financiële beleggingen rente opleveren.

U kunt een lening aanvragen vanaf 50.000 euro over een periode van 6 maanden tot 20 jaar. De rentevoet is vast voor de gehele looptijd van de lening en is gebaseerd op de marktrente op het moment dat u de lening aangaat.

Waarom kiezen voor Deutsche Bank?

 • Een bank die wereldwijd bekend staat om haar beleggingsoplossingen
 • Deskundigen op het gebied van investeringen om u te adviseren
 • Een ruime keuze aan spaar- en beleggingsoplossingen
 • Lage instapkosten voor alle beleggingsfondsen
 • Een van de laagste makelaarskosten voor obligaties op de markt (0,50%)
 • Gratis debet- en kredietkaarten (inbegrepen in de pakketten)

Contact

Heeft u een vraag? U kunt contact opnemen met Deutsche Bank via :

 • Telefoon: 078 155 150
 • Contactformulier in te vullen op hun website
 • Neem contact op met een filiaal in uw buurt

Bekijk alle Deutsche Bank kantoren

Hypothecaire lening

Vergelijk banken
Krijg DE beste rente!
GRATIS

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px