Credafin

Credafin

Credafin is een kredietverstrekker die gespecialiseerd is in persoonlijke leningen, kredietconsolidatie, renovatieleningen en tweedehands autoleningen. Op die manier bent u in staat om te profiteren van een professionele service met een persoonlijke begeleiding.

Credafin belooft haar klanten dat haar dossiers in alle vertrouwelijkheid en discretie zullen worden behandeld. De makelaars zijn erkend door verschillende officiële Belgische instanties zoals de FSMA of Febelfin. Zij staan onder toezicht van de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten), die de eerlijke en billijke behandeling van de financiële consument en de integriteit van de markten waarborgt.

Credafin biedt een online kredietsimulator aan waarmee u het bedrag van de te betalen maandelijkse termijnen, de geldende tarieven of de looptijd van uw terugbetalingen kan vergelijken. Om contact op te nemen met een adviseur hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen of contact met hem op te nemen via telefoon of e-mail.

De producten van Credafin

Kiezen voor een kredietmakelaar als Credafin wil zeggen dat er een intermediair wordt ingeschakeld tussen u en de verschillende financiële organisaties. Bijgevolg kan u de meest voordelige producten op de markt vinden. U bespaart dus tijd, want de makelaar zorgt zelf voor het proces. Daarnaast bespaart u ook geld, want de makelaar is vrij om bij veel organisaties navraag te doen om de voordeligste formule te vinden en voor u te onderhandelen over de leningsvoorwaarden.

Lening voor nieuwe of tweedehands wagen

Met een autokrediet kan uw voertuig aanschaffen. Credafin biedt twee afzonderlijke leningen aan, afhankelijk van de keuze voor een nieuw of tweedehands voertuig.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Credafin is een consumentenlening of een lening op afbetaling. De bestemming van de geleende bedragen hoeft niet te worden gespecificeerd. U bent vrij te bepalen waaraan u het geld besteedt. Het moet dus niet noodzakelijkerwijs gebruikt worden om een bepaald goed of een bepaalde dienst te financieren, u gebruikt het naar uw eigen inzicht.

Samenvoegen van kredieten

Met de Credafin kredietconsolidatie bent u in staat slechts één maandelijkse termijn betalen. De duur van uw krediet wordt aangepast zodat uw maandelijkse betaling wordt aangepast aan uw persoonlijke financiële situatie.

Renovatie- en energielening

De lening voor verbouwingen, energie of renovatie laat u toe uw woning te renoveren of opnieuw in te richten. Deze soort lening stelt u in staat om te investeren in isolatie of om uw verwarmingssysteem te wijzigen. Zo, kan u besparen op uw energiefactuur.

Leningen voor alle doeleinden

Met deze lening kunt u snel over geld beschikken zonder dat u een bewijs hoeft te leveren. Het kan voor alles gebruikt worden en helpt u in geval van onvoorziene omstandigheden.

Huwelijkslening

Credafin biedt een specifiek krediet aan zodat u uw bruiloft in de beste omstandigheden kunt organiseren en de droom van uw leven kunt realiseren.

Krediet voor echtscheiding

Helaas kan het zijn dat u in geval van een echtscheiding een lening nodig heeft om onverwachte kosten te dekken en mogelijk ook om de woning of andere activa van uw toekomstige ex-partner terug te kopen.

Vakantielening

Als uw spaargeld niet voldoende is om u de vakantie van uw dromen te bezorgen, biedt Credafin u hiervoor een specifieke lening aan.

Studielening

U hoeft uw studiekeuze niet op te geven bij gebrek aan geld. Credafin biedt u een specifieke lening aan op maat voor studenten.

Krediet voor cosmetische chirurgie

Credafin innoveert door een krediet aan te bieden dat enkel bedoeld is voor cosmetische chirurgie.

Hypotheeklening

De hypotheeklening wordt gebruikt om de aankoop van uw huis of appartement te financieren. Het kan betrekking hebben op de aankoop van een bestaande woning of de bouw ervan.

Krediet voor een tweede verblijf

U kunt het krediet voor een tweede woning gebruiken om een tweede huis te kopen, maar ook om te investeren in onroerend goed.

Terugkoop van een hypothecair krediet

Indien u meerdere hypothecaire leningen heeft, biedt Credafin u de equivalente formule voor kredietconsolidatie aan.

Contact

Credafin, Oudergemlaan 68, 1040 Brussel

Hypothecaire lening

Vergelijk banken
Krijg DE beste rente!
GRATIS

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px