Cbc bank logo

CBC Bank

CBC is ontstaan uit de fusie van een bank en een verzekeringsmaatschappij, en is gepositioneerd als een bankverzekeraar die haar cliënten een zeer compleet gamma van diensten en producten kan aanbieden. Naast haar sterke aanwezigheid in België is CBC ook aanwezig op de strategische markten van de Tsjechische Republiek, Slowakije, Hongarije, Bulgarije en Ierland. Het is ook aanwezig, in mindere mate, in verscheidene andere landen.

CBC belooft een persoonlijke service, met toegang tot toegewijde adviseurs in het kantoor of via chat, afhankelijk van de pakketten waarop u intekent.

Download de CBC Touch-toepassing

Ga naar CBC Mobile, link naar de CBC Touch app. Of u nu een account hebt of niet, u kunt het testen en geld besparen met CBC cash-back aanbiedingen. U hoeft geen klant te zijn om ervan te profiteren.

CBC Betaalmiddelen

Bankrekening

CBC biedt drie bankrekeningen aan. Ze zijn allemaal toegankelijk op computer, tablet en smartphone, dankzij CBC Touch en CBC Mobile.

De gratis bankrekening in 3 minuten

De gratis bankrekening is een 100% online en 100% mobiele zichtrekening. U kunt dus al uw transacties digitaal uitvoeren: betalen, uw budget beheren en bankverrichtingen uitvoeren.

De zichtrekening omvat een gratis prepaid Mastercard en 2 gratis CBC bankkaarten. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week geld opnemen bij geldautomaten in het EMU-gebied en bankzaken doen bij geldautomaten met uw CBC-debetkaart. U hebt recht op zoveel elektronische debetverrichtingen als u wenst.

U kunt ook geld afhalen zonder kaart en betalen door contactloos te betalen met uw kaart, of met uw smartphone door een QR-code te scannen.

Hoewel uw rekening 100% digitaal is, hebt u toegang tot het advies van een bankier met wie u op elk moment kunt chatten. U kunt ook contact met hem opnemen via telefoon, e-mail, videochat, Facebook en Twitter.

De zichtrekening op maat

De CBC Plus-rekening neemt het basisaanbod van de gratis rekening en voegt andere functies toe. U kunt met name een afspraak maken met een adviseur in het filiaal om gepersonaliseerde informatie te verkrijgen.

U kunt een rekening-courantkrediet aanvragen. U hebt toegang tot een digitale kluis waarin u uw waardevolle gegevens kunt bewaren, zoals wachtwoorden, creditcardnummers, garantiebewijzen, enz.

Uw overschrijvingen gebeuren onmiddellijk en u kunt ook papieren overschrijvingen doen in de kantoren van de CBC. Op beide debetkaarten staat uw persoonlijke foto.

De zichtrekening op maat kost u – zonder kredietkaart – 2,50 euro per maand. Twee CBC Mastercard Silver kredietkaarten kosten €4 per maand, twee CBC Mastercard Globe kredietkaarten €6,50 en twee CBC Mastercard Platinum kredietkaarten €9,50 per maand.

De rekening van de jongere, tot de leeftijd van 25 jaar

De jongerenaccount heeft dezelfde mogelijkheden als de gratis account. Voor minderjarigen zijn de opnamelimieten verschillend. De dagelijkse opnamelimiet bedraagt 500 euro, de wekelijkse limiet bedraagt 5.000 euro en de wekelijkse betalingslimiet bedraagt 2.500 euro.

CBC Bank kredietkaarten

CBC Banque biedt verschillende creditcards, van prepaid kaarten tot kaarten met een breed scala aan verzekeringen. Ontdek onze vergelijking van CBC-kredietkaarten 

CBC Spaarproducten

De spaarrekening

CBC biedt drie manieren om te sparen:

  • CBC-spaarrekening voor het sparen van kleine of grote bedragen in uw eigen tempo;
  • Fidelity CBC e-Savings rekening voor spaartegoeden die volledig digitaal worden beheerd, met een maximale depositolimiet van 500.000 euro;
  • CBC Groeispaarrekening om te sparen voor uw kinderen en kleinkinderen.

Dit zijn bankproducten van onbepaalde duur.

Pensioensparen

Door pensioensparen profiteert u van onmiddellijke belastingvoordelen en kunt u uw toekomstig pensioen verhogen. Het is beschikbaar vanaf € 10 per maand en biedt verschillende mogelijke formules tussen pensioensparen of pensioenspaarverzekering.

CBC biedt u een bonus van 50 euro voor het openen van een pensioenspaarrekening in 2020.

CBC Beleggingsproducten

CBC biedt investeringsplannen vanaf €25 per maand. U kiest het bedrag dat u boven dit bedrag wenst te beleggen, evenals de frequentie waarmee u wenst te beleggen. U kunt uw betalingen op elk moment uitstellen of onderbreken. U kunt de fondsen die u koopt ook op elk moment verkopen voor contant geld.

Als u een beginnende belegger bent, zal een adviseur samen met u bepalen wat de meest geschikte beleggingen zijn, op basis van uw persoonlijke situatie en het risico dat u bereid bent te nemen. Als u een ervaren belegger bent, kunt u uw beleggingsplan zelf beheren, maar u kunt nog steeds rekenen op een adviseur als u dat nodig acht.

CBC Lening- en kredietproducten

CBC biedt u drie leenproducten: voor uw huis, voor uw auto en voor elke andere persoonlijke reden.

Huis Lening

Met een CBC-hypotheek kunt u uw huis kopen of renoveren om het comfortabeler en energiezuiniger te maken. Deze investering zal u in staat stellen uw energiefacturen te verlagen. Maar aarzel niet om de pagina met het vastgoedkrediet te raadplegen.

Voertuig lening

Met de autolening kunt u een nieuw of tweedehands voertuig kopen, maar ook investeren in elk type voertuig, scooter, fiets of zelfs boot.

U kunt ook een lease-overeenkomst sluiten waarmee u een duurdere, volledig uitgeruste auto kunt kiezen die u betaalt via een vaste huurprijs.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening dekt al uw andere behoeften. Je kunt je iets extra’s veroorloven, zonder je spaargeld aan te spreken. Het stelt u ook in staat het hoofd te bieden aan onvoorziene omstandigheden.

De Beste persoonlijke leningen (5.000€ / 24 maanden)

CBC Verzekeringsproducten

CBC is een bankverzekeraar en derhalve zeer goed gepositioneerd op de verzekeringsmarkt. De organisatie dekt al uw verzekeringsbehoeften: huis, voertuig en gezin.

Huisverzekering

De huisverzekering  CBC beschermt u, of u nu eigenaar of huurder bent. Het dekt u tegen kwaadwillige handelingen, inbraak, brand, maar biedt u ook hulp bij problemen die uw leven snel kunnen bederven, zoals een kapotte verwarming of verstopte toiletten.

Autoverzekering

De autoverzekering dekt u naargelang uw keuze tussen een WA-verzekering, een gedeeltelijke omniumverzekering of een volledige omniumverzekering.

Gezinsverzekering

Het brede scala aan verzekeringsproducten van CBC dekt alle behoeften van uw gezin. Het helpt je om te gaan met alle onverwachte gebeurtenissen en ongelukken in het leven. Wat het ongemak ook is, fysiek of materieel, u bent gedekt in alle omstandigheden.

U hebt gezinsverzekeringen, hospitalisatie, individueel ongeval, begrafenis, overlijden, maar ook reisverzekeringen of bescherming tegen cyberfraude en cyberpesterijen.

Waarom kiezen voor CBC ?

CBC biedt een uitgebreide service waarmee u alles kunt centraliseren, zowel uw financiële verrichtingen als uw verzekeringen. De bankverzekeraar is solide en biedt u interessante tarieven, terwijl u profiteert van adviseurs die gemakkelijk bereikbaar zijn in het kantoor.

De structuur van CBC

CBC werd in 1998 opgericht na de fusie van twee Belgische banken (Kredietbank en Banque CERA) en een Belgische verzekeringsmaatschappij (ABB Assurances).

Vandaag heeft CBC 12 miljoen klanten, een netwerk van 1.300 bankkantoren en verzekeringsverkopen, en een aanwezigheid op diverse digitale kanalen. CBC vertegenwoordigt ook de merken KBC en KBC Brussels.

CBC in België heeft 41.000 werknemers, 518 bankkantoren en 355 verzekeringskantoren. Dit is goed voor 20% van het marktaandeel voor traditionele bankproducten, 30% voor beleggingsfondsen, 13% voor levensverzekeringen en 9% voor schadeverzekeringen.

CBC Contactgegevens

Havenlaan 2, B-1080, Brussel

Bekijk alle CBC Bank kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px