logo buy way

Buy Way

Buy Way Personal Finance is een Belgische kredietverstrekker die u toelaat om geld te lenen volgens uw persoonlijke behoeften. Zij staan bekend omwille van hun eenvoudige formaliteiten om een lening te bekomen. Deze kredietverstrekker zag het daglicht in 1988, maar ze kregen pas in 2011 de definitieve naam Buy Way Personal Finance.

Buy Way is gevestigd in Brussel en heeft een klantenbestand van ongeveer 500.000 mensen die gebruik maken van haar financiering- en kredietoplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 150 mensen in dienst om de klantendossiers te controleren en zijn producten in de markt te zetten.

De voorgestelde producten van Buy Way

Buy Way biedt drie soorten producten aan: de Mastercard kredietkaart, een kasreserve en een lening op afbetaling. U kunt de details vinden op de website en vergelijken dankzij de simulatoren. U kunt ook contact opnemen met een adviseur voor het verkrijgen van informatie op maat.

Mastercard kredietkaart

Met de BuyWay Mastercard kredietkaart kunt u lenen van € 1.250 tot € 10.001. Deze open kredietfaciliteit biedt u een JKP (Jaarlijks Procentueel Rentepercentage) en een leenpercentage waarvan u een schatting kunt maken met behulp van de Buy Way-simulator.

Met uw Mastercard kunt u tal van financiële handelingen verrichten. U kunt ook al uw aankopen betalen bij handelaren die de Mastercard accepteren. Zo zijn er meer dan 36 miljoen in binnen-en buitenland.

Hoe de kredietkaart gebruiken?

U kan wereldwijd online betalen voor al uw aankopen. Daarnaast kan u bij alle geldautomaten met het Mastercard logo geld afhalen, zowel in België als in het buitenland. U kunt tot € 620 per dag opnemen. Met Mastercard kan u eveneens contactloos betalen.

Een andere functionaliteit is dat u een overschrijving van uw kredietlijn kan aanvragen naar uw bankrekening. Het gestorte bedrag is binnen de twee werkdagen op uw rekening beschikbaar.

Daarnaast kan u uw transacties per telefoon uitvoeren, vanuit het persoonlijke Internet platform op uw computer en tablet, of vanuit uw Android- of iOS-smartphone-applicatie.

U betaalt elke maand een minimale maandelijkse betaling terug, afhankelijk van het totale bedrag dat u verschuldigd bent. Het omvat de terugbetaling van de hoofdsom, de rente en de vergoedingen. De schuld kan u automatisch aflossen door middel van een automatische incasso (domiciliëring) op uw bankrekening aan het begin van elke maand, of door middel van een bankoverschrijving.

Zodra u uw krediet heeft terugbetaald, kunt u uw kaart geheel of gedeeltelijk hergebruiken of bewaren voor het geval u hem later nodig heeft. Als u uw contract wilt stopzetten, betaalt u gewoon het nog terug te betalen bedrag. Om uw contract definitief af te sluiten, moet u wel nog steeds een opzeggingsbrief per post of e-mail sturen.

Buy Way Line

Buy Way Line is een herbruikbare kredietlijn of geldreserve waarmee u kunt lenen van €5.500 tot €15.000. Het geld is binnen twee werkdagen na uw aanvraag tot uw beschikking en u betaalt het terug in maandelijkse termijnen. U houdt uw terugbetalingen bij op uw gedetailleerde maandafrekening.

Daarbovenop heeft u de mogelijkheid om verschillende verzekeringen te koppelen aan deze lening. Zoals bijvoorbeeld in geval van overlijden, begrafenis, blijvende totale arbeidsongeschiktheid, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of onvrijwillig verlies van werk.

Naast het leenbedrag en de tarieven werkt Buy Way Line volgens hetzelfde principe van terugbetaling, afsluiting van de rekening en opzegging als de Buy Way Mastercard.

Lening op afbetaling of persoonlijke lening

De lening op afbetaling is van toepassing voor een bedrag tussen € 1.250 en € 20.000, voor een periode van 12 tot 48 maanden, met een beginnend JKP van 4,39%.

Dankzij het vaste tarief kan u perfect op voorhand de totale kosten van uw krediet en het maandelijkse aflossingsbedrag inschatten. U kunt eveneens uw krediet op elk moment vervroegd terugbetalen.

U beschikt over alle verzekeringen die bij uw lening op afbetaling horen om u te beschermen tegen eventuele onvoorziene omstandigheden in uw persoonlijk leven.

Contact

Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel

Naar BuyWay website

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px