Beobank

Beobank

Beobank is een algemeen bekende Belgische retailbank met kantoren overal in België. Vroeger bekend onder de naam Citibank Belgium, zij neemt haar huidige naam over in het jaar na de overname in 2012 door de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE).

Met de verandering in het management wordt de nieuwe strategie: personalisatie en klanttevredenheid. De ambitie van Beobank is viervoudig: proximiteit, relevantie, respect en simpliciteit, met de stevigheid als kernwaarde.

Beobank brengt een uitgebreid aanbod aan betalings-, spaar-, verzekerings- en consumentenkredietoplossingen op de markt.

Beobank producten

Zichtrekeningen

Beobank biedt vier soorten betaalrekeningen aan die passen bij uw behoeften.

1 – De Go Betaalrekening is de gratis basisbetaalrekening met alle essentiële functies waarmee u uw geld vanaf een smartphone of computer kunt beheren. U kunt nu overschrijvingen doen met een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen, toegang krijgen tot uw rekeninguittreksels en over een debetkaart met contactloze functie beschikken via de diensten van Bancontact en Maestro.

2 – Met De Club betaalrekening, gebaseerd op hetzelfde model als het Go Account, kunt u lid worden van de Club voordelen RTL TVI en BEL RTL. Het opent de deuren voor gratis en exclusieve wedstrijden en maakt het mogelijk om concert-, show- en bioscoopkaartjes, hightech geschenken (smartphone, tablet…), maar ook tickets voor pretparken.

3 – Deze full service betaalrekening – bestemd voor een actief gebruik – biedt u een ruime waaier functionaliteiten aan tegen een vaste bijdrage van 3€/maand met: twee bankkaarten, een verzekeringspakket met een aankoopverzekering, een Safe Online verzekering en een verzekering voor het opnemen van geld in geval van diefstal. Onder bepaalde voorwaarden kunt u een jaarlijkse bonus van € 40 ontvangen.

4 – De Jongeren betaalrekening is een gratis betaalrekening voor jongeren tot en met 26 jaar. Zo zet u uw eerste stap naar uw onafhankelijkheid.

 

De Beobank kredietkaarten

Met twaalf beschikbare creditcards kan elke klant de kaart vinden die bij hem of haar past. Op grond daarvan kunnen wij rustig spreken van een echte gepersonaliseerd aanbod.

Visa of Mastercard, u kiest volgens uw consumptiewijze, online of in fysieke winkels, met voordelen in cashback. U geniet van partnervoordelen zoals Q8, Neckermann of RTL. U kunt kiezen voor een kaart die meer nationaal is of meer gericht op internationale reizen, wat u mijlen bespaart die u vervolgens kunt omzetten in vliegtuig- of treintickets. Studenten beschikken over een eigen kaart.
Beobank kredietkaart

Het is ook de moeite waard om een kijkje te nemen in de verzekering die bij deze kaarten wordt geleverd om aan te sluiten bij uw levensstijl.

De online diensten

Beobank vermenigvuldigt de betaal- en beheersmiddelen zodat elke klant zijn of haar favoriet(en) kan kiezen.

Met Beobank Selfbanking kunt u uw dagelijkse transacties uitvoeren aan de loketten in de beveiligde ingangen van de kantoren.

Met Bankonline kunt u al uw bankproducten vanuit uw eigen huis, op uw computer, controleren en monitoren.

En met de Beobank Mobile App neemt uw smartphone het veilig en vertrouwd over.

Leningen

Beobank biedt leningen aan die al uw projecten dekken: consumentenleningen, autoleningen en renovatiekredieten. U kunt zich aanmelden in een kantoor of online.

De persoonlijke leningen laat u toe allerlei projecten te realiseren. U kunt online een simulatie uitvoeren, voordat u een afspraak in een kantoor aanvraagt, of u kunt uw offerte online indienen. De lening op afbetaling is in het algemeen bedoeld voor kleine bedragen die je snel nodig hebt om renovatiewerken te financieren, de reis van je dromen te maken, je bruiloft te organiseren …

Beobank is ook bekend om elk jaar ter gelegenheid van het Autosalon van Brussel zeer interessante tarieven voor autoleningen aan te bieden.

Woonleningen passen zich aan aan uw project: aankoop, bouw, renovatie… U kunt ook gebruik maken van een hypothecair krediet, met een vast, variabel of halfvariabel tarief en constante of progressieve maandelijkse betalingen. De groene lening is bestemd voor de energie-optimalisering van uw woning. Als uw verwarming op olie draait, kunt u een specifieke lening afsluiten om uw tank te vullen. Hier ook, geeft Beobank een gepersonaliseerd advies op basis van een specifieke situatie.

Het samenvoegen van kredieten zorgt ervoor dat u de maandelijkse aflossing van verschillende kredieten kunt verminderen. U kunt een aflossing plannen die beter past bij uw budget en spelen tussen de looptijd en het bedrag van de maandelijkse uitbetalingen.

Spaarrekeningen voorgesteld door Beobank

Beobank biedt vier spaarrekeningen aan die u kunt combineren.

1 – De Fidelity Plus spaarrekening voor langetermijnbelegging, minimaal twaalf maanden

2 – De Excellence spaarrekening is beter toegankelijk voor onverwachte uitgaven

3 – De Step Up spaarrekening voor vaste maandelijkse betalingen

4 – De Jongeren Spaarrekening voor jongeren tot 25 jaar

U kunt ook kiezen voor pensioensparen, waardoor u een pensioenaanvulling kunt voorbereiden door een kapitaalsom op te bouwen. Een adviseur helpt u bij de keuze tussen het pensioenspaarfonds of de pensioenspaarverzekering.

Investeringsproducten

Afhankelijk van het feit of u een beginnende, ervaren of deskundige belegger bent, biedt Beobank u vele mogelijkheden om te investeren, rekening houdend met uw leeftijd en uw persoonlijke en professionele situatie.

De verzekeringen

Beobank biedt het volledige gamma van verzekeringen aan die uw voertuigen, uw huis en uw gezin kunnen dekken. De gezinsverzekering omvat gezinsbescherming en uitvaartplannen.

De voordelen van Beobank

De dichtbijheid

Heden ten dage wordt het merendeel van de transacties online uitgevoerd. Beobank is trots op haar organisatie omwille van de  menselijke toets die ze aanbrengt. Dit stelt stelt in staat om elk van haar klanten te ondersteunen met oplossingen op maat. Dankzij de vele verkooppunten waar klanten hun adviseur kunnen ontmoeten, wil Beobank op een constructieve, vriendelijke en open manier meewerken aan de realisatie van ieders project.

De bank geeft haar diensten en tarieven op een transparante manier aan en zoekt continu het vertrouwen van haar klanten.

De grote diversiteit van haar producten

Met Beobank, de toegang tot alle diensten en de overvloedige keuze van creditcards is merkbaar aan te passen aan uw consumptiepatroon. Je hoeft nooit meer ergens anders te zoeken naar een dienst, voor een groter comfort.

De organogram van Beobank

Beobank heeft momenteel 4.156 medewerkers in dienst voor in totaal 1,7 miljoen klanten. Beobank telt alleen 688.000 individuele en zakelijke klanten. Met 224 verkooppunten en 1.535 medewerkers is het voor u gemakkelijk om een vestiging te vinden, ongeacht uw locatie in het land.

Naast haar netwerk van kantoren vermenigvuldigt de bank de contactpunten met haar klanten met Beobank Online, Beobank Mobile of Beobank Service Center. De klant, altijd centraal, moet 24 uur per dag toegang hebben tot informatie en zijn rekeningen kunnen beheren.

Sinds de bank de klant in het middelpunt van de belangstelling heeft geplaatst, is het succes van de bank toegenomen. In 2014 wordt het de op één na grootste Belgische bank. In 2015 zegt 81% van de klanten volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau GFK tevreden te zijn over Beobank. Ze hebben een uitstekend imago van hun bank en zijn niet van plan dit te veranderen (83%). Bijna evenveel (82%) raden Beobank aan bij hun vrienden en familie.

Contact - Hoofdzetel Beobank

Beobank NV/SA
General Jacqueslaan 263 g
1050 Brussel

Bekijk alle Beobank kantoren

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px