auxifina

Auxifina is een erkend adviseur in hypotheken. Deze organisatie biedt gepersonaliseerde leningen en kredieten aan die perfect beantwoorden aan de noden van elk individu. Auxfina heeft twee vestigingen in Brussel, maar ook in zes steden in Wallonië namelijk Luik, Aarlen, Namen, Charleroi, Bergen en Doornik. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of door een afspraak te maken bij één van bovenvermelde kantoren.

Een krediet afsluiten bij Axifina geeft u eveneens toegang tot hun online simulator die u de kosten van uw maandelijkse betaling zal helpen inschatten, afhankelijk van het geleende bedrag en de duur van uw lening.

Elke aanvraag wordt individueel behandeld, met als resultaat dat de aanbiedingen op maat zijn. De adviseurs volgen de dossiers van begin tot eind en bieden ook verzekeringen en aanvullende diensten aan om uw financiering of het gefinancierde onroerend goed veilig te stellen en te beschermen.

Inhoudstafel

De producten van Auxifina

Kredietverstrekker Auxifina biedt verschillende soorten hypothecaire leningen aan. U kunt een volledige lening aanvragen om eigenaar te worden van een huis of appartement. Dit is mogelijk met minimale of geen eigen bijdrage. Uw hypothecair krediet kan ook worden gebruikt om al uw kredieten te consolideren of samen te voegen. In functie daarvan kan u het bedrag van uw terugbetaling optimaliseren of gebruiken voor andere projecten.

Hypothecair krediet voor de aankoop van uw huis

Zelfs als u weinig of geen eigen vermogen heeft, kunt u uw huis, appartement of tweede verblijf kopen met een hypotheek van Auxifina. Uw aankoop dient als garantie voor het verkrijgen van een lening tegen interessante voorwaarden. Bekijk ze nu!

Belegging in onroerend goed

Wie extra cashflow wil creëren, kan gebruik maken van de hypotheeklening om te investeren in een opbrengsteigendom dat u huurinkomsten oplevert. Het tarief is meestal iets hoger dan het tarief voor een persoonlijke lening, maar hetgeen interessant is dat de geïnde huuropbrengsten de maandelijkse betalingen financieren. 

Herfinanciering van uw hypotheek

Indien uw hypotheek tegen een ongunstig tarief verloopt of als u de looptijd wilt verlengen of verkorten, kunt u een aanvraag indienen om uw hypothecaire lening te herfinancieren. De adviseurs van Auxifina herbekijken dan uw situatie. Hierdoor kunt u een beter tarief verkrijgen en uw maandelijkse aflossingen aanpassen op basis van uw huidige inkomen.

Renovatielening

Daarnaast biedt Auxifina ook een renovatielening aan waarmee u de verbouwing of renovatie van uw huis kunt financieren. Uw verouderd huis biedt u niet langer alle comfort? En het kost u steeds meer om het te onderhouden door bijvoorbeeld isolatiedefecten of waterschade? Dan is de renovatielening de ideale oplossing!

Renovatiewerkzaamheden zijn een investering die uw energierekening doen dalen. Uw woonst zal comfortabeler zijn, meer in lijn met de nieuwe regelgevingen en beter geïsoleerd zijn. U zal weer ten volle van uw woning kunnen genieten. Met het Auxifina-renovatiekrediet beschikt u over de fondsen om de nodige werkzaamheden uit te voeren.

Echtscheidingskrediet

In het geval van een echtscheiding kunt u het deel van uw ex-echtgenoot uitkopen. Met het hypothecair krediet van Auxifina kunt u de aanbetaling hiervoor financieren. Op die manier wordt de ongelijkheid van de verdeling  gecompenseerd en hoeft u uw activa, waaronder uw woning niet verplicht te verkopen.

Kredietconsolidatie door een nieuwe hypotheeklening

Als u meerdere leningen hebt afgesloten, lopen uw maandelijkse betalingen snel op en zijn ze helemaal niet redelijk omdat ze niet op elkaar zijn afgestemd. Door al uw leningen te consolideren in één nieuwe hypotheek, wordt uw aflossingspercentage uniek en vaak aantrekkelijker. Dit is interessant.

Het samenvoegen van uw kredieten houdt rekening met uw financiële situatie en kan in de loop van de tijd worden verlengd om de maandelijkse aflossingen te verlagen.

Flexibel overbruggingskrediet

Wanneer is een overbruggingskrediet van toepassing? Beeld u in dat u een nieuw huis wenst te kopen, maar het huis dat u momenteel bezit, is nog niet verkocht. Auxifina biedt u flexibele oplossingen voor overbruggingskredieten. Het stelt u in staat om het huis van uw dromen aan te schaffen, zonder te hoeven wachten en het risico te lopen om uw nieuwe droomwoning te mislopen.

Het overbruggingskrediet geeft u ook de tijd om uw huidige woning te verkopen en niet te moeten toegeven aan het eerste beste bod.

Gegevens Auxfina

Duwijckstraat 17, 2500 Lier

Hypothecaire lening

Vergelijk banken
Krijg DE beste rente!
GRATIS

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px