Aion logo

Aion, de online bank

Heeft u geen weet van de Aion Bank en wat voor diensten zij aanbieden? Dat is logisch, want Aion kan worden beschouwd als een online bank en daarom is het onwaarschijnlijk dat u een filiaal hebt gezien. Aion heeft nog steeds 4 fysieke adressen, maar ze zijn meer als showrooms.  Wij zullen u er in deze rubriek alles over vertellen. Van de geschiedenis van de Aion bank, tot de ontdekking van deze diensten, kunt u gemakkelijk uw geluk vinden. Wij zijn er zeker van dat u zult genieten van de informatie die wij u in dit artikel zullen geven. Klaar om meer te leren? Dit is waar het allemaal gebeurt!

Aion Bank: Een beetje geschiedenis...

Allereerst gaan wij u vertellen over de Aion Bank, maar ook over haar geschiedenis en hoe zij tot stand is gekomen. Het is gewoon een digitale bank of een online bank. Het is gewoon een digitale bank of een online bank, die dus geen fysieke vestiging heeft. Het is echter belangrijk op te merken dat Aion Bank zich zowel op particulieren als op bedrijven richt en diensten aanbiedt die op elk van hen zijn toegesneden. Als u advies nodig hebt, kunt u er zeker van zijn dat de Aion Bank er zal zijn om u te helpen en u de weg te wijzen naar de ene dienst of het andere product. U zult een snel antwoord kunnen krijgen. Aion Bank wil immers dat haar klanten tevreden zijn. U kunt zo snel mogelijk een antwoord krijgen en het zal duidelijk zijn. Om advies in te winnen, is het ook mogelijk om de toepassing van de laatste door te nemen. Deze laatste is namelijk bijzonder goed ontworpen om zijn klanten een optimale dienstverlening te bieden.

Het is ook belangrijk op te merken dat de relatie van de banken met de consumenten perfect is hertekend: Aion heeft immers het beste van de traditionele banken overgenomen en biedt deze gebruikers een zuiver on-linedienst aan. Aion is dan ook zeker één van de beste online banken die u op de Belgische markt zult vinden. Wanneer u beslist om klant te worden bij Aion Bank, is het natuurlijk belangrijk op te merken dat u dit gemakkelijk kunt doen in slechts enkele klikken, maar ook zonder bijkomende kosten, wat een echte bonus is.

Hoe kan een online bank haar klanten financieel advies geven?

Simpelweg door als innovatieve en technologische dienst te dienen, zoals kunstmatige intelligentie. De klanten zullen inderdaad gemakkelijk kunnen interageren met de kunstmatige intelligentie die Aion Bank biedt. Bovendien is dit systeem zeer goed ontworpen, zodat u gemakkelijk uw weg kunt vinden. Het uiteindelijke doel van de Aion Bank is eenvoudigweg het leven van haar consumenten te vergemakkelijken en hen zoveel mogelijk geld te besparen op hun lopende rekening, die niet te verwaarlozen is.

Met Aion Bank kan een consument gemakkelijk gerustgesteld worden. Er worden immers geen verborgen kosten aangerekend voor het beheer van uw geld en de verschillende rekeningen van deze gebruikers. U betaalt alleen voor de rekeningen die u hebt, als er kosten aan verbonden zijn, natuurlijk.

Het laatste belangrijke punt dat wij u over Aion Bank kunnen vertellen, is simpelweg het feit dat zij wordt gesteund door het investeringsfonds Warbug Pincus, dat wordt beheerd door hooggeplaatste internationale kaderleden. U kunt dus echt vertrouwen op Aion Bank, als u in de toekomst voor online bankieren wilt kiezen.

Siege de aion

De verschillende diensten aangeboden door Aion Bank

Zoals bij elke bank is het perfect mogelijk om binnen de bank vele diensten te vinden. Maar om het u gemakkelijk te maken ze te vinden, hebben wij er een kleine lijst van gemaakt. Op die manier zult u gemakkelijk kunnen begrijpen hoe deze bank werkt, maar ook een van de diensten kunnen kiezen die bij u passen, afhankelijk van uw projecten of uw behoeften. Hieronder vindt u de verschillende diensten die door de Aion Bank worden aangeboden en als u een link ziet, leidt die u naar meer details over de voorgestelde dienst:

  • Bankieren bij Aion: U kunt uw financiële zaken perfect regelen bij Aion Bank. Dus, of het nu gaat om een zichtrekening of overschrijvingen, alles is mogelijk. Aion Bank biedt ook een applicatie aan die beschikbaar is op Android, maar ook op Ios. U kunt uw rekeningen bijvoorbeeld gemakkelijk beheren vanaf een smartphone of een tablet.
  • Een abonnementsdienst: wij zullen u er in het volgende deel meer over vertellen, maar het is echt een bijzonderheid van de Aion Bank. Het is zeker een van de weinige banken die een abonnementsdienst aanbieden.
  • Sparen: Als u geld te sparen heeft, kunt u kiezen voor een van de spaarrekeningen die Aion Bank u kan aanbieden. Neem gerust contact op met Aion Bank, zodat u samen kunt bekijken welke spaarrekening het beste bij uw wensen past. Wij zijn er zeker van dat zij een doeltreffende oplossing voor u zullen vinden.
  • Leningen aangeboden door Aion: het kan zijn dat u een vrij duur project hebt waarvoor u een lening nodig hebt. Hoewel het in het huidige economische klimaat ingewikkeld is om te lenen, is het belangrijk te weten dat u nog steeds kunt profiteren van de verschillende diensten die Aion Bank u kan bieden. Er zal zeker een product zijn dat bij uw project past, geen twijfel mogelijk.
  • Beleggingen: Aion Bank kan u ook helpen bij het beheer van uw vermogen. Inderdaad, ook hier kunt u, net als bij elke bank, gemakkelijk advies inwinnen op het gebied van financiële investeringen. Zo zal de bank u bijvoorbeeld kunnen vertellen of de activa die u bezit al dan niet nuttig zijn. U zult uw geld nog rendabeler kunnen maken.

Twee veel minder gebruikelijke of zelfs geheel nieuwe diensten zijn:

  • Met het MoneyMax-systeem kunt u ook het meeste uit uw geld halen, aangezien uw bank u kan helpen geld te besparen op sommige van uw rekeningen. Best cool online bankieren, vind je niet?
  • Als u advies nodig hebt, is het belangrijk te weten dat u het 24 uur per dag, maar ook 7 dagen per week kunt krijgen. De kunstmatige intelligentie van de Aion bank zal dus altijd beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. En zoals we in deel 1 hebben uitgelegd, is hij perfect ontworpen, wat een groot voordeel is.

Zoals u kunt zien, kunt u gemakkelijk uw geluk vinden bij Aion Bank. Deze laatste is inderdaad echt volledig, terwijl hij u diensten aanbiedt die een traditionele bank waardig zijn. U hoeft nergens heen, want alles gebeurt online of rechtstreeks via uw applicatie. Het is een concept dat wij waarderen, hoewel veel mensen veel liever een klantadviseur tegenover zich hebben om hen te adviseren. Hoe dan ook, je kunt deze bank echt met je ogen dicht vertrouwen! U hoeft het alleen maar uit te proberen, maar als u meer wilt weten over deze bank, nodigen wij u uit om bij ons te blijven.

Contact

Aion S.A.
Hoofdkantoor
34, Wetstraat
1040 Bruxelles

Website

info@aion.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px