Profiteer van de Batibouw condities

Wilt u profiteren van voorwaarden op uw werk of uw toekomstige bouw? Als er één evenement is dat u niet mag missen, dan is het Batibouw 2023 wel! Zorg dat u klaar bent met uw projecten om ze te presenteren aan de professionals die aanwezig zijn op dit grote bouw- en decoratie-evenement. Of u nu particulier bent, een handelaar, een architect, een ontwerpbureau, een jong stel, een handelaar of een zelfstandige, er wachten u goede aanbiedingen en uitstekende voorwaarden.

Profiteer van de batibouw condities

Datum van de volgende Batibouw 2023

De volgende Batibouw zal zijn deuren openen van 14 tot 19 maart 2023.

Even ter herinnering, wat is de Batibouw tentoonstelling?

BATIBOUW is de grootste Belgische vakbeurs die particulieren en vaklui samenbrengt die gespecialiseerd zijn op het gebied van bouw, renovatie en binnenhuisinrichting.

Met andere woorden, deze beurs is de ontmoetingsplaats voor specialisten uit de sectoren huisvesting, vastgoed en bouw. Het is hier dat de nu beroemde Batibouw voorwaarden van elke exposant worden onthuld.

Deze handelsbeurs is een referentie-evenement dat voor het eerst werd gehouden in 1960, geïnspireerd op de Franse Batimat-beurs.

Wanneer is de Batibouw beurs ?

De Batibouw-beurs vindt elk jaar plaats tussen februari en begin maart. Dit zal volgend jaar opnieuw het geval zijn, van 14 tot 19 maart 2023.

Calendrier

Waar wordt de expositie gehouden?

Batibouw wordt gehouden in Brussel, België op het Brussels Expo Belgiëplein 1.

Waarom naar Batibouw gaan?

Naar BATIBOUW gaan is een kans voor degenen die een project hebben om het efficiënt vooruit te helpen. De tentoonstelling biedt immers de mogelijkheid de verschillende actoren van de bouwsector te ontmoeten. Zo kan elke klant een bevoorrechte en persoonlijke relatie uitbouwen met elk van de exposanten die hij voor zijn project nodig heeft. Het stelt u ook in staat nieuwe technologieën te ontdekken waar u bij de planning van uw project misschien niet aan had gedacht.

Informatie over de beschikbare stimulansen zal u door de deskundigen worden verstrekt. U zult ook de gelegenheid hebben om materialen te vergelijken en ideeën op te doen voor decoraties.

Voor vakmensen, zoals architecten, studiebureaus, bestekschrijvers en ambachtslieden (aannemers, loodgieters, elektriciens, installateurs, hoveniers, EPB-adviseurs, …), zullen specifieke acties worden georganiseerd. Dit zal hen in staat stellen nieuwe klanten te bereiken en hun verkoop te verhogen.

Wat de particulieren betreft, zullen informatiebijeenkomsten worden georganiseerd om hen in staat te stellen de belangrijkste fasen van een project te analyseren. Deze personen zijn meestal jonge paren, gemengde gezinnen, winkeliers of zelfstandigen en 50-plussers die elk hun eigen specifieke project hebben.

Wat voor soort exposanten zijn er op Batibouw?

Op deze beurs vindt u een groot aantal exposanten die adviseurs en professionals zijn. Daarnaast zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd, van binnenhuisarchitectuur, bouwmachines, renovatie, materialen, apparatuur en technologie, drukkerijen en vele andere.

Zij zullen u begeleiden bij de verwezenlijking van uw projecten. Enkele voorbeelden van exposanten zijn DEWALT gereedschap, VELUX ramen, IXINA keukens,  

Om een handelaar te vinden onder de meer dan 500 aanwezige exposanten, is het heel eenvoudig met de door de organisator ontwikkelde tool: https://www.batibouw.com/nl/plan-uw-bezoek/exposanten-brochures

 

Zijn er koopjes bij Batibouw?

Bij Batibouw krijgt u het advies dat u nodig heeft om uw woningbouwprojecten te realiseren. Elke exposant heeft een catalogus om de deelnemers te informeren. Ook kunt u zeer voordelige voorwaarden krijgen door kortingen op het bedrag van de diensten.

Dit is een gelegenheid om te vergelijken en te kiezen wat het beste bij u past.

Naar Batibouw gaan geeft je de kans om goede deals te sluiten, het komt zelden voor dat een standhouder geen eerlijke voorwaarden heeft

Heb je eraan gedacht om een gratis toegang te krijgen, volg dan onze tips voor een gratis toegang tot Batibouw.

Hoe krijg ik de beste deal bij Batibouw?

Als het materiaal van gelijke kwaliteit is, vergelijk dan de aanbiedingen van de verschillende exposanten en speel de concurrentie tussen hen uit. 

Heel vaak is er een aanbieding met Batibouw voorwaarden als je hun stand binnenkomt. Maar als u dat doet, krijgt u zeker een kleine korting.

Wat zijn de voorwaarden van de leningen die tijdens Batibouw 2023 zijn verstrekt?

Ook daar concurreren de banken elk jaar om u de lening tegen het laagste tarief aan te bieden voor de realisatie van uw projecten.

Onderhandelen met de exposanten aan de ene kant en als je toevlucht nemen tot een lening, niet nalaten een vergelijking van de tarieven in goede en juiste vorm, My-Finances houdt up to date de bank tarieven, om de banken te vergelijken wordt eenvoudig met onze simulator van renovatielening.


Dan is het nu aan u om te profiteren van de voorwaarden met Batibouw voor de verwezenlijking van uw projecten.

De beste renovatieleningen
20.000€ op 60 maanden

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px