Oldtimer leningen vergelijken !

De ideale kredietoplossing om jouw oldtimer te financieren!

Bepaal de oldtimer lening simulatie criteria

Bedrag
Looptijd
Er zijn oldtimer leningen die met uw simulatie criteria overeen komen
Laatste rentevoet verificatie : 29/05/2024.
Aanbieder JKP Per maand
Lening op afbetaling oldtimer cetelem
Cetelem
Lening op afbetaling Oldtimer
8,99%
€ 370,71
Niet beschikbaar
Lening op afbetaling oldtimer cofidis
Cofidis
Lening op afbetaling Oldtimer
9,49%
€ 373,99
Loading...

Gelieve even te wachten terwijl we de resultaten opladen ...

Droom je ervan om op het platteland rond te rijden in een Engelse of  Italiaanse oldtimer? Wil je deelnemen aan een toeristenrally met klassieke oldtimers? Droom je er al jaren van, maar heb je onvoldoende geld beschikbaar? Bij GeldExpert kun je verschillende oldertimer leningen vergelijken. Zo vind je in de bovenstaande tabel een overzicht van de goedkoopste oldtimer leningen, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken op basis van het JKP (in stijgende volgorde). Aarzel niet om gebruik te maken van onze simulator om de beste oldtimer lening te vinden.

Oldtimer financiering

Welk lening is geschikt om een oldtimer te financieren?

De aankoop, en meer specifiek de financiering, van een oldtimer zal alleen mogelijk zijn via een consumentenkrediet zonder specifiek doel. Daarom zijn de rentetarieven van deze leningen minder gunstig dan die van een lening voor een auto of motor.

Oldtimer car

Ben je op zoek naar een lening voor een tweedehands auto? Vergelijk dan onze tweedehands autoleningen. Is het een recente tweedehands auto? Simuleer dan een autolening.

Zo vraag je een oltimer lening online aan

Heb je je keuze gemaakt? Geweldig! Het enige wat je nu hoeft te doen, is het online aanvragen van je lening.

  1. Bepaal het bedrag dat je nodig hebt voor de financiering van je oldtimer. Zorg ervoor dat je dit bedrag realistisch en haalbaar is binnen je financiële situatie.
  2. Vergelijk de rentetarieven van verschillende kredietverstrekkers op GeldExpert.be. Neem de tijd om de verschillende opties te bekijken en te overwegen welke het beste bij jouw behoeften en financiële situatie past.
  3. Selecteer het leningsaanbod dat het meest geschikt lijkt voor jou. Let hierbij niet alleen op de rentetarieven, maar ook op andere voorwaarden zoals de looptijd van de lening en eventuele bijkomende kosten.
  4. Voer een online simulatie uit op de website van onze partner om een idee te krijgen van de maandelijkse aflossingen en totale kosten van de lening. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt om een nauwkeurige simulatie te kunnen maken.
  5. Vraag vervolgens een offerte aan bij de gekozen kredietverstrekker. Vul het online aanvraagformulier in en voeg eventuele vereiste documenten toe, zoals bewijs van inkomen en identificatie.
  6. Na het indienen van je aanvraag ontvang je doorgaans binnen enkele dagen een principeakkoord van de leningverstrekker. Dit geeft aan dat je in aanmerking komt voor de lening onder voorbehoud van een definitieve goedkeuring.
  7. Neem de tijd om de voorwaarden van het principeakkoord zorgvuldig door te lezen. Als je akkoord gaat, kun je doorgaan met het afsluiten van de lening.
  8. Na definitieve goedkeuring voor de aanvraag van je oldtimer lening wordt het geld binnen enkele dagen op je bankrekening gestort. Je kunt dan je droom van het bezitten van een oldtimer realiseren! Vergeet niet om de lening tijdig en volgens de overeengekomen voorwaarden af te lossen.

Waar kun je een oldtimer vinden ?

In België raden we je deze website aan om een oldtimer te kopen: autolive.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px