Autolening aan de beste rentevoet bij Beobank 0,65% … nog nooit gezien!

Beobank staat er in 2021 weer heel sterk voor!

Er is geen geheim om het beste tarief te vinden voor de financiering van uw uitgaven – u hoeft alleen maar te vergelijken!

Beobank verlaagt haar rente tot 0,65% voor het Autosalon (voorwaarden geldig tot 31/3/21)

BeoBank is al een paar jaar koploper op de autolening markt (sinds 2015), Beobank doet het weer erg goed met deze autolening tegen de beste rente in 2021! In de reeks Ik verlaag de rente van mijn autolening voor de show, na de aankondiging van BNP Paribas Fortis, Hello Bank en Cetelem, is het vandaag de beurt aan BeoBank. En niet in het minst omdat het door BeoBank aangeboden tarief voor nieuwe autoleningen van minder dan 2 jaar oud nu 0,65% bedraagt. Dit is ongekend!

Het verschil met de naaste concurrent op geldexpert.be bedraagt 1,34%, ruim meer dan de helft. Wie had dit kunnen voorspellen? Bekijk zelf de omvang van de aankondiging via onze tariefvergelijking die wij bijwerken zodra een tariefwijziging wordt aangekondigd.

Wow, met BeoBank kunt u weer een beetje meer gaan dromen!  En niet alleen voor de aankoop van een auto, het tarief geldt ook voor nieuwe motorfietsen, kampeerwagens of caravans..

Gezien deze betere rente, is het dan beter om met eigen middelen te betalen?

In verband met de eerder besproken vraag of het beter zou zijn uw spaargeld te gebruiken dan wel een lening aan te gaan om een auto te kopen…onder de huidige omstandigheden zouden wij, zelfs indien het rendement van spaargeld zeer laag is, de voorkeur geven aan krediet om ons geld beschikbaar te houden voor andere prioriteiten.

Het enige wat u hoeft te doen is uw keuze maken voor uw nieuwe auto en om een dubbele winnaar te zijn, maakt u hem onder de 2021 Saloncondities voor het autosalon van Brussel die virtueel zullen zijn vanwege het Coronavirus!

Aarzel niet om ons te vertellen wat u ervan vindt.

Het team van geldexpert.be

Simulatie voor beobank autolening aan de beste rentevoet van 12.000 euro

Type van lening Prêt Véhicule
Geleend bedrag 12 000 €
Looptijd 60 mois
JKP 0,65 %
Maandelijkse aflossing 203,31
Totaal kost van het krediet 198,60 €

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px