5 websites om gemakkelijk geld te verdienen

Wil je je maandelijkse inkomen verhogen door een paar extra euro’s in je portemonnee te stoppen? Een aantal websites biedt nu de mogelijkheid om een beetje geld te verdienen. En hoewel je er waarschijnlijk niet rijk van wordt, hebben deze sites vaak alleen een beetje vrije tijd en een computer nodig. geldexpert.be presenteert 5 websites om gemakkelijk geld te verdienen!

5 websites om gemakkelijk geld te verdienen

Adobe Stock of Shutterstock

Als je een creatieve geest hebt, kun je je foto’s, video’s en illustraties verkopen op online beeldbanken zoals Adobe Stock en Shutterstock. Hoewel er geen garantie is dat je werk meteen wordt verkocht, kan het een gemakkelijke manier zijn om wat extra geld te verdienen als je talent hebt. Je kunt verschillende gebieden verkennen zoals landschappen, industrie, kunst, kantoren en steden, waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Geschat inkomen: tussen €5 en €100 per maand.

Fiverr

Fiverr is een online platform waarop gebruikers betaalde diensten kunnen aanbieden, waardoor het een van de beste websites is om gemakkelijk geld te verdienen. Zodra je je hebt geregistreerd, kun je ervoor kiezen om diensten te zoeken uit een breed aanbod of om je eigen vaardigheden aan te bieden. De mogelijkheden zijn gevarieerd: teksten vertalen, gegevens invoeren, artikelen schrijven, restaurantmenu’s maken, werken als virtueel assistent, enzovoort. Je hebt de vrijheid om de dienst die je aanbiedt te definiëren, de prijs te bepalen en zelfs de tarieven aan te passen aan de wensen van je klanten. Hoewel de meeste Fiverr gebruikers Engelstalig zijn, kun jij je onderscheiden met een uniek aanbod.

Geschatte inkomsten: je kiest zelf de prijs van je dienst.

AirBNB

Mensen denken vaak dat je veel geld moet investeren om een bedrijf te beginnen op AirBNB, maar dit is niet altijd het geval. In feite heb je niet per se een tweede woning nodig. Veel van de accommodaties op AirBNB zijn gewoon gastgezinnen, wat aantrekkelijk is voor reizigers met een budget, zoals studenten, stagiaires en jonge stellen. Als je een logeerkamer of ongebruikte ruimte hebt die je kunt omtoveren tot een gezellige slaapkamer, kun je maandelijks extra inkomen genereren. Vooral als je in een grote stad of toeristische bestemming woont.

Geschat inkomen: tussen €30 en €100 per maand.

Italki

Als je ’s avonds een uurtje over hebt, waarom geef je dan geen online conversatielessen aan buitenlanders om hen te helpen Nederlands te leren? Je kunt dit doen op sites zoals Italki en gemakkelijk geld verdienen vanaf je computer voor maar een paar euro per sessie. Deze methode vergt echter iets meer investering dan de andere, omdat je online tests moet afleggen om je te registreren en je lessen zorgvuldig moet plannen.

Geschatte inkomsten: tussen €5 en €15 per les.

Swagbucks

Swagbucks is een andere website om gemakkelijk online geld te verdienen, maar deze optie is tijdrovender. Door online enquêtes in te vullen, verzamel je punten die je kunt inwisselen voor geld, vouchers of kortingen, afhankelijk van het platform waarop je geregistreerd bent. Swagbucks biedt ook beloningen voor online winkelen en het testen van producten. Er zijn veel verschillende kleine taken die je kunt doen om punten te verdienen.

Geschatte verdiensten: tussen €20 en €100 per maand.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px