100 miljoen klanten voor N26 is hun doel op lange termijn!

Het minste wat we kunnen zeggen is dat de Duitse fintech N26 ambitie heeft! 100 miljoen klanten wereldwijd is geen sinecure! Dit is het doel dat het zichzelf heeft gesteld.

N26

De evolutie van online banken (neobanken) maakt een ongekende bloei door. Maar wat is hun recept?

Het eerste ingrediënt is waarschijnlijk de aanpassing aan de gewoonten van de consumenten, waarvan de meesten zijn uitgerust met een smartphone. De neobanken spelen in op deze functie van mobiel bankieren, online bankieren, alles is ontworpen volgens deze parameter!

De kracht van N26 en andere neobanken is dat uw rekening in 8 minuten in de hand geopend is, en de kers op de taart is dat u hem 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt openen!

Het gebruik van technologie is zodanig dat u alles vanaf uw smartphone kunt beheren, het openen, bestellen van de kaart, rekeninglimieten, blokkeren en zelfs deblokkeren van de kaart als u deze moet vinden; alles gebeurt in real time en zonder eindeloos papierwerk! Wat een verandering in een paar jaar tijd, dus dat is de bron van dit succes.

Wat vertegenwoordigt de neobank N26 vandaag op de markt?

“N26 is opgericht in 2015 en heeft nu 5 miljoen klanten in 25 landen” legt Jérémie Rosselli uit in Forbes magazine, CEO N26 Frankrijk, België en Luxemburg.

Volgens een KPMG-rapport over de neo-bankingmarkt uit januari is het aantal rekeningopeningen in één jaar tijd met 75% gestegen!

Dat zijn 5 miljoen klanten, zowel particulieren als professionals.

Wat is de strategie van N26 om zijn doel van 100 miljoen klanten te bereiken?

N26 heeft 770 miljoen dollar opgehaald, met als duidelijk doel het tempo van zijn internationale expansie op te voeren en tegelijkertijd zijn dienstenaanbod in bestaande markten aan te vullen. Dat lijkt de concurrentie te zijn, want Revolut valt ook de Amerikaanse markt aan, ondanks verliezen vorig jaar.

N26 blijft aan de top in termen van klanten, vóór de andere grote neobanken.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo GeldExpert détouré h-65px